Mascarponės keksiukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, Tešlai, 1 stiklinė
- Sviestas, 110 gramų
- Grietinė, 75 gramai
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Mascarpone sūris, Įdarui, 120 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Cukraus pudra, 0.25 mililitro
- Vanilė, esencija, 2 lašai
Gaminimo instrukcija:
Gaminimas:
Miltus išmaišyti su druska, cukrumi. Sudėti minkštą, gabaliukais susmulkintą sviestą ir trinti tarp pirštų, kol neliks sausų miltų ir gausime trupinius. Įmaišyti grietinę ir gerai išminkyti. Įdėti tešlą į šaldytuvą 4 valandoms. Įdarui išmaišyti sūrį, kiaušinį, cukrų ir vanilės ekstraktą iki vientisos masės. Tešlos mase aplipdyti keksiukų formelių šonus ir dugną. Į vidų dėti po šaukstą įdaro. Kepti iki 190 0 C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-07 08:05