Maskarponės sūrio desertas

Maskarponės sūrio desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 100 gramų
  • Romas, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Mascarpone sūris, 250 gramų
  • Kava, stipri ir saldi, paruošta, 1 stiklinė
  • Braškės, 100 gramų
  • Cukraus pudra, DANSUKKER, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Mėta, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių.

  2. Kiaušinio trynius išplakti su cukrumi, įpilti romo, sudėti sūrį ir vėl išplakti.

  3. Išplakti kiaušinio baltymus ir atsargiai įmaišyti į sūrio masę.

  4. Į desertinių indų dugną dėti po šaukštą braškių, išmirkytų kavoje. Tada sudėti sūrio kremą, o ant viršaus vėl dėti braškių, išmirkytų kavoje.

  5. Pabarstyti cukraus pudros ir padėti į šaldytuvą bent valandai. Patiekti su mėtos šakele.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai