Maskarponės tortas su vyšniomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sausainiai, 200 gramų
- Sviestas, 250 gramų
- Cukrus
- Vyšnios, šaldytos ar šviežios, 150 gramų
- Mascarpone sūris, 500 gramų
- Grietinėlė, 35%, plakta, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Pado gaminimas.
Suberkite 2 pakus sausainių į didelį dubenį ir juos sugrūskite. Tada ištirpinkite sviestą ir supilkite ant sausainių. Gerai išmaišykite ir supilkite i torto formą.Kremo gaminimas.
Supilkite grietinėlę, mascarponės sūrį ir gerai išmaišykite. Tada įdėkite cukraus (pagal skonį) ir dar kartą išmaišykite. Įdarą supilkite i torto formą ant sustingusio pagrindo.Viršutinio sluoksnio gamyba.
Atšaldytas vyšnias (jei turite šaldytų) išmaišykite su cukrumi ir supilkite ant jau sustingusio torto įdaro.
Galima dar ant viršaus užpilti plona sluoksnį želė, bet nebūtina. :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-04-07 21:23
o kokius sausainius naudoti?
2016-05-15 09:33