Maskarponinė želė su vaisiais

Maskarponinė želė su vaisiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mascarpone sūris, 200 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 gramų
  • Varškė, 200 gramų
  • Konservuoti persikai, 200 gramų
  • Apelsinai, 1 vienetas
  • Citrinos, 1 vienetas
  • citrinų želė, 1 pakelis
  • Želatina, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Konservuotų persikų mažos skardinės kompotą atpilti ir jame gal instrukciją paruošti želatiną.

  2. Sumaišyti ją su maskarponės, grietinėlės, varškės, vanilinio cukraus bei kelių šaukštų citrinos mišiniu.

  3. Pilstyti išmaišytą masę į indelius, dėti persikų ir kiek pašaldyti.

  4. Sudėti likusius vaisus ir užlieti pagal instrukciją paruošta citrinine žele.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Angelė
2020-12-06 12:08
...būtinai pasigaminti,labai jau patraukliai atrodo....ačiū