Maskarponinė želė su vaisiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mascarpone sūris, 200 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
- Varškė, 200 gramų
- Konservuoti persikai, 200 gramų
- Apelsinai, 1 vienetas
- Citrinos, 1 vienetas
- citrinų želė, 1 pakelis
- Želatina, 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Konservuotų persikų mažos skardinės kompotą atpilti ir jame gal instrukciją paruošti želatiną.
Sumaišyti ją su maskarponės, grietinėlės, varškės, vanilinio cukraus bei kelių šaukštų citrinos mišiniu.
Pilstyti išmaišytą masę į indelius, dėti persikų ir kiek pašaldyti.
Sudėti likusius vaisus ir užlieti pagal instrukciją paruošta citrinine žele.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-12-06 12:08