Mažytės kriauklytės Almehos ispaniškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Austrės, Almehos, 500 gramų
- Alyvuogių aliejus
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Įkaitiname aliejų, sudedame kubeliais pjaustytą svogūną, 5min pakepiname, tada sudedame gerai perplautas almehas, ir uždengiame. Kepiname kokias 5 minutes pamaišant, tada sudedame smulkintą česnaką, petražoles, pipirus ir druską, dar porą min ir patiekalas baigtas. Tik neperkepkit nes almehos bus kietos. Puikiai tinka su prancūzišku batonu, ir prie taurės vyno.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-04-22 11:36
siaip,dar ispanai balta vyna pila i padaza.
2010-03-27 15:23
Geras patiekalas reikes pabandyt,kaip tik sendien valgome,taciau kitaip paruosta
2009-08-19 10:54
maaciau maximoj kazkas panasaus yra,jos saldytos irgi skaniai gaunasi
2009-07-13 20:36
Super patiekaliukas, tik bijau kad as negausiu tokiu delikatesu cia Lietuvoj
2010-04-23 16:31