Medaus duona
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 300 gramų
- Vanduo, 150 gramų
- Mielės, 20 gramų
- Kvietiniai miltai, 600 gramų
- Ruginiai miltai, 50 gramų
- Avižiniai dribsniai, 100 gramų
- Medus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 15 gramų
Gaminimo instrukcija:
Visus ingredientus sumaišome. Galima minkyti rankomis, tiek sumaišyti plaktuvu. Tešla turi gautis vientisa ir nelipni. Leisti pakilti 4 valandas ar ilgiau. Tešlą perminkome, suformuojame, apibarstome miltais ir dar paliekame 4 valandoms ar per naktį.
Duonos viršų ipjauname šiek tiek. Kepame 210 C laipsnių apie 40 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai