Medaus - varškės pyragas su kepure
Medaus varškės pyragas su kepure
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 500 gramų
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, (tryniai), 2 vienetai
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 1.5 valgomojo šaukšto
- Džemas, ar uogienė (mėgstama)
- Sviestas, 150 gramų
- Medus, 5 valgomieji šaukštai
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 0.5 stiklinės
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai
- Migdolai, pasmulkinti, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sviestą ištirpinam, kartu ištirpinam ir medų. Truputuką praaušinam. Tešlą sumaišom, kad būtų tirštoka, dedam į formą ir išlyginam. Aptepam džemu ar uogiene.
Varškės įdarą pasukam, kad ištirptų cukrus, gerai išmaišom. Dedam ant tešlos ir kepam 180°C temp. 40 minučių
Tuo tarpu išplakam likusius 4 baltymus su 4 šaukštais ( 1 baltymui 1 šaukštas) cukraus.
. Pyragui iškepus, krečiam ant viršaus, padarom "pusneles" , sumažiname kaitrą iki 150°C temp. ir dar pakepame apie 8 -12 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-05-03 17:37