Meduolis

Meduolis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 100 gramų
  • Medus, 2 skiltelės
  • Kefyras, 1 stiklinė
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Medus truputį pavirinamas ir atvėsinamas.

  2. Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilami kefyras, grietinė, medus, miltai ir soda, išmaišyta su šiek tiek grietinės.

  3. Viskas gerai išplakama.

  4. Tešlą supilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti apie 30-40 min, kol gražiai paruduos.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Dovilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
austeja
2017-08-03 15:18
kiek medaus reikia deti

Adomas
2015-12-16 11:50
Ką reiškia 2 skiltelės medaus?
niam
2015-12-13 12:15
Ziauriai skanu dar kepsiu per kaledas