Medžiotojų kepsniai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, 800 gramų
- Taukai (kiaulių), 60 gramų
- Sviestas, 30 gramų
- Druska
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 20 gramų
- Kiauliena, malta, 150 gramų
- Svogūnai, 4 vienetai
- Druska
- Prieskoniai, kepsnių
Gaminimo instrukcija:
Kiauliena gerai išmušama kūjeliu, pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais bei druska. Ant mėsos dedama įdaro ir gaminys suvyniojamas apvaliai. Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose. Tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai