Meile alsuojantis tortas

Meile alsuojantis tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 150 gramų
  • Sviestas, 125 gramai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 120 gramų
  • Druska
  • Sūris, maskarponės , 500 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 400 gramų
  • Jogurtas, 200 gramų
  • Cukrus, 30 gramų
  • Želatina, 30 gramų
  • Braškės, 5 vienetai
  • Šokoladas, juodasis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirma kepama biskvitą:
    Kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.
    Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.
    Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25-30 minutes.

  2. Kol kepa biskvitas ruošiame sūrio kremą:
    Maskarponės sūrį suplakame su cukrumi, grietinėle ir jogurtu.
    Želatiną užpilame 150 ml šilto, bet ne per karšto vandens.
    Išbrinkusią želatiną sumaišome su kremu.

  3. Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.

  4. Sustingusį tortą puošiame sviestiniu kremu, šokolado drožlėmis, bei braškėmis.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ohohoho
2016-09-12 13:35
meile taip stipriai skilnda nuosito kad net as juaciu ja sededams kitam ekrano gale.
Vita
2016-03-24 19:29
Nesupratau 4 punkto. Kaip pasigaminti sviestini krema? Ar cia tas pats maskarpones?