Meile alsuojantis tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 150 gramų
- Sviestas, 125 gramai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 120 gramų
- Druska
- Sūris, maskarponės , 500 gramų
- Grietinėlė, 35%, 400 gramų
- Jogurtas, 200 gramų
- Cukrus, 30 gramų
- Želatina, 30 gramų
- Braškės, 5 vienetai
- Šokoladas, juodasis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Pirma kepama biskvitą:
Kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.
Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.
Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25-30 minutes.Kol kepa biskvitas ruošiame sūrio kremą:
Maskarponės sūrį suplakame su cukrumi, grietinėle ir jogurtu.
Želatiną užpilame 150 ml šilto, bet ne per karšto vandens.
Išbrinkusią želatiną sumaišome su kremu.Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.
Sustingusį tortą puošiame sviestiniu kremu, šokolado drožlėmis, bei braškėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-12 13:35
meile taip stipriai skilnda nuosito kad net as juaciu ja sededams kitam ekrano gale.
2016-03-24 19:29
Nesupratau 4 punkto. Kaip pasigaminti sviestini krema? Ar cia tas pats maskarpones?
2024-03-30 11:25