Meksikietiškas ragu

Meksikietiškas ragu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, ar kiauliena, 500 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, skiltelės, 3 vienetai
  • Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Raudonas vynas, 100 mililitrų
  • Paprika, 1 vienetas
  • Aitrioji paprika, 1 vienetas
  • Pupelės, konservuotos, 400 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, apkepinkite. Į juos sudėkite maltą mėsą, kepkite apie 10 minučių. Supjaustykite papriką ir čili pipirą, sumaišykite su pomidorų padažu, raudonu vynu, pasūdykite, papipirinkite, suberkite pupeles, sumaišykite ir visą masę sumaišykite su kepinta mėsa. Troškinkite 20 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
gaga
2010-09-22 09:15
natalija
2009-11-27 19:05
labai pasakiska
(anonimas)
2009-11-19 18:00
Skanu ir paprasta
vireja
2009-10-13 13:42
tikrai lblblblblblb skanu niam
Aistė
2009-03-19 14:25
Išties labai skaniai suvalgėm ir apetitingiau nei nuotraukoj atrodė