Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS

Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos šoninė, 50 gramų
  • Svogūnai, 50 gramų
  • Pupelės, konservuotos, nuvarvintos, 120 gramų
  • NACHO kukurūzų traškučiai, 100 gramų
  • Aitrioji paprika, 1 valgomasis šaukštas
  • SANTA MARIA TACO padažo, 200 gramų
  • Putpelės kiaušiniai, 20 vienetų
  • Juodieji pipirai, grūsti
  • Laiškiniai česnakai
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Šoninės gabalėlius paskrudinkite, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos. Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią tyrelę.

  2. Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

  3. Kiaušinius pakepkite iš vienos pusės.

  4. Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.

    PATARIMAS! Galite pabandyti ir su aitriųjų paprikų milteliais.

Porcijų skaičius: 20
Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą
» Komentarai