Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos šoninė, 50 gramų
- Svogūnai, 50 gramų
- Pupelės, konservuotos, nuvarvintos, 120 gramų
- NACHO kukurūzų traškučiai, 100 gramų
- Aitrioji paprika, 1 valgomasis šaukštas
- SANTA MARIA TACO padažo, 200 gramų
- Putpelės kiaušiniai, 20 vienetų
- Juodieji pipirai, grūsti
- Laiškiniai česnakai
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Šoninės gabalėlius paskrudinkite, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos. Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią tyrelę.
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Kiaušinius pakepkite iš vienos pusės.
Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.
PATARIMAS! Galite pabandyti ir su aitriųjų paprikų milteliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai