Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Melionai, 1 vienetas
- Avinžirniai, 100 gramų
- Sviestas, (kokosų), 1 valgomasis šaukštas
- Medus, skystas, 1 valgomasis šaukštas
- Ciberžolė, 1 arbatinis šaukštelis
- Maltas kuminas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Rozmarinas, šakelės, 1 vienetas
- Kinkanai, 4 vienetai
- Cinamonas, lazdelė, 1 vienetas
- Kokosas, 1 skiltelė
- Salierai, 1 lapas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Avinžirnius užmerkti nakčiai. Į išvirtus ir sutrintus avinžirnius įdedame šaukštą kokosų sviesto, pilame 2 š. skysto medaus,, dedame ciberžolę, kuminą ir susmulkintus kankanus. Masę išmaišome ir dedame į nepilnai išskobtą meliono laivelį. Puošiame rozmarino šakelėmis. Taip pat į lėkštę įdedame cinamono lazdelę, kokoso riešuto gabaliukų su saliero lapeliu :)
Prie šio ajurvedinio patiekalo tinka matė arbata.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai