Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais

Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Melionai, 1 vienetas
  • Avinžirniai, 100 gramų
  • Sviestas, (kokosų), 1 valgomasis šaukštas
  • Medus, skystas, 1 valgomasis šaukštas
  • Ciberžolė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Maltas kuminas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Rozmarinas, šakelės, 1 vienetas
  • Kinkanai, 4 vienetai
  • Cinamonas, lazdelė, 1 vienetas
  • Kokosas, 1 skiltelė
  • Salierai, 1 lapas
Gaminimo instrukcija:

Avinžirnius užmerkti nakčiai. Į išvirtus ir sutrintus avinžirnius įdedame šaukštą kokosų sviesto, pilame 2 š. skysto medaus,, dedame ciberžolę, kuminą ir susmulkintus kankanus. Masę išmaišome ir dedame į nepilnai išskobtą meliono laivelį. Puošiame rozmarino šakelėmis. Taip pat į lėkštę įdedame cinamono lazdelę, kokoso riešuto gabaliukų su saliero lapeliu :)

Prie šio ajurvedinio patiekalo tinka matė arbata.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai