Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas

Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
Pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, raudongūžiai, 1 galva
  • Svogūnai, 4 galvos
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Pipirai, juodieji, 3 žiupsneliai
  • Tešla, sluoksniuota, 2 lapai
  • Druska, 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstus susmulkinti tarka arba sūrio pjaustykle. Sumaišyti su druska, palikti 15 min. pastovėti. Per tą laiką supjaustyti svogūnus plonais pusžiedžiais ir apkepinti keptuvėje, aliejuje. Kopūstus saujos dydžio porcijomis nusunkti per drobelę ir sudėti į keptuvę su svogūnais, lengvai apkepinti. Išjungus paskaninti šviežiai maltais pipirais.

  2. Kiaušinius išvirti kietai, ir susmulkinus sudėti į kopūstų - svogūnų masę.

  3. Skardą (formą) iškloti tešla, sudėti įdarą, užkloti tešla. Kepti orkaitėje, kol tešla iškeps.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Regina Zlabyte
» Rašyti komentarą
» Komentarai
realbabajus
2015-02-09 17:58
"ruska, 6 valgomieji šaukštai" gal šiek tiek perdaug