Menkė tešloje

Menkė tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Citrinų sultys
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pienas, 180 gramų
  • Menkės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Išvalyta, supjaustyta menkė (be kaulų) pašlakstoma citrinos sultimis. Iš miltų, kiaušinių, pieno, prieskonių užmaišoma tešla. Žuvies gabalėliai pavoliojami tešloje ir apkepami įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda (apie 5 minutes).
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
isamuilis
2010-08-01 19:17
kepu kepu, skanu skanu
aušra
2010-03-31 13:57
Tikiu, kad skanu, bet aš nesivarginčiau ir į orkaitę tikrai nebekiščiau. Juk menkė taip greitai ir gerai iškepa. Sėkmės
llll
2010-03-24 13:43
pabandysiu
(anonimas)
2010-02-21 10:33
Sudomino. Reikes issikepti