Menkė tešloje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Citrinų sultys
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 180 gramų
- Menkės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Išvalyta, supjaustyta menkė (be kaulų) pašlakstoma citrinos sultimis. Iš miltų, kiaušinių, pieno, prieskonių užmaišoma tešla. Žuvies gabalėliai pavoliojami tešloje ir apkepami įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda (apie 5 minutes).
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-31 13:57
Tikiu, kad skanu, bet aš nesivarginčiau ir į orkaitę tikrai nebekiščiau. Juk menkė taip greitai ir gerai iškepa. Sėkmės
2010-03-24 13:43
pabandysiu
2010-02-21 10:33
Sudomino. Reikes issikepti
2010-08-01 19:17