Menkės ir kopūstų troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus
- Menkės, 1 kilogramas
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kopūstai, rauginti, 1 litras
- Pomidorų padažas, 0.5 stiklinės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltuose ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama (apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje). Tiekiama su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-26 18:31