Menkės ir kopūstų troškinys

Menkės ir kopūstų troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Menkės, 1 kilogramas
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kopūstai, rauginti, 1 litras
  • Pomidorų padažas, 0.5 stiklinės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltuose ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama (apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje). Tiekiama su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tomas
2010-11-26 18:31
Ragaujam ir sita dabar siaip skanus tikrai, tik pomidoru padazo dekit ne 0.3 stiklines gerai kad iskraciau puse sloikelio duodu 8 is 10. Verta.