Mėsa įdarytos bulvės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 12 vienetų
- Kiaulienos faršas, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sviestas, 150 gramų
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nuplautos bulvės perpjaunamos išilgai pusiau, ties viduriu kiekvienoje puselėje išgremžiama duobutė.
Į maltą mėsą sudedami svieste pakepinti svogūnai, pasūdoma, įberiama pipirų ir sumaišoma. Įdaro pridedama į kiekvienos puselės duobutę, puselės suglaudžiamos, dedamos į skardą ir kepamos orkaitėje.
Tiekiamos sudėtos į pašildytą pusdubenį, užpiltos tirpintu sviestu su grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-01 14:45
Na pabandysiu ir aš pasigaminti Tik įdomu kokioje temperatūroje ir kiek laiko kepti Tikėkimės, kad pavyks
2010-11-14 18:54
O kas man pagamins bulvyciu ka ?
2010-03-09 11:29
O kokioje temperaturoje kepti? Ir kiek laiko?
2010-03-09 02:52
Tai buvo pirmas ano gyvenime pagamintas patiekalas
2011-02-01 08:51