Mėsa su apelsinais

Mėsa su apelsinais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, kumpis, 500 gramų
  • Apelsinų sultys, 1.5 stiklinės
  • Garstyčios, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Medus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Aliejus
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruoštą kiaulieną supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką lengvai pamuškite, pabarstykite druska, ir apkepkite iš abiejų pusių, įpylę truputėlį aliejaus, gilioje keptuvėje.

  2. Susmulkinkite nuvalytus česnakus, juos suberkite ant mėsos, išmaisykite ir kepkite dar 3 - 5 min., nuolat maišant mėsą.

  3. Į keptuvę supilkite apelsinų sultis, garstyčias, medų, kruopščiai sumaišykite, sumažinkite ugnį, uždengtoje dangčiu keptuvėje troškinkite 20 - 30 min., kol nuvirs pusė padažo. Tada i keptuvę sudėkite nuvalytus apelsinus ir sumaišykite juos su mėsa. Keptuvę uždenkite dangčiu ir 15 min. troškinkite ant silpnos ugnies.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai