Mėsa su apelsinais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, kumpis, 500 gramų
- Apelsinų sultys, 1.5 stiklinės
- Garstyčios, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Medus, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakas, 1 skiltelė
- Apelsinai, 2 vienetai
- Aliejus
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Paruoštą kiaulieną supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką lengvai pamuškite, pabarstykite druska, ir apkepkite iš abiejų pusių, įpylę truputėlį aliejaus, gilioje keptuvėje.
Susmulkinkite nuvalytus česnakus, juos suberkite ant mėsos, išmaisykite ir kepkite dar 3 - 5 min., nuolat maišant mėsą.
Į keptuvę supilkite apelsinų sultis, garstyčias, medų, kruopščiai sumaišykite, sumažinkite ugnį, uždengtoje dangčiu keptuvėje troškinkite 20 - 30 min., kol nuvirs pusė padažo. Tada i keptuvę sudėkite nuvalytus apelsinus ir sumaišykite juos su mėsa. Keptuvę uždenkite dangčiu ir 15 min. troškinkite ant silpnos ugnies.
» Rašyti komentarą
» Komentarai