Mėsa su grybų padažu prancuziškai

Mėsa  su grybų padažu  prancuziškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 1 kilogramas
  • Majonezas, 200 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Sūris, 200 gramų
  • Druska, 6 žiupsneliai
  • Pipirai, 6 žiupsneliai
  • Grybai, 500 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsa supjaustyti plonais grežineliais. Svogūną supjaustyti stambiai, česnakai susmulkinti. Sūrį sutarkuoti.

  2. Mėsą dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pridėti druskos, pipirų ir mėsą aptepti majonezu. Ant viršau pabarstyti smulkintų svogūnų ir česnakų.

  3. Kepti 200 laipsniu orkaitėje apie 50 minučių. Likus 15 minučių iki pabaigos pabarstyti sūriu.

  4. Grybų padažui grybus supjaustyti stambiai. Pasūdyti, pridėti pipirų ir kepti apie 20 minučių.

  5. Supilti grietinėlę ir dar troškinti 10 minučių.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai