Mėsa su pipirais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, filė, 250 gramų
- Pomidorai, 250 gramų
- Pupelės, 250 gramų
- Raudonas vynas, 100 mililitrų
- Aliejus, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Paprika, 1 vienetas
- Aitrioji paprika, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, malti, 0.3 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
» Rašyti komentarą
» Komentarai