Mėsos apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Jogurtas, natūralus, 500 mililitrų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kepimo milteliai, 7 gramai
- Druska
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė 250 ml, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Svogūnus ir morkas pakepinkite keptuvėje 3 minutes, kol suminkštės.
Jogurtą išplakite su kiaušiniais, druska ir kepimo milteliais. Suberkite miltus ir maišykite tol, kol neliks tešloje gumulėlių.
1/3 tešlos masės supilkite į kepimo indą. Ant viršaus sudėkite dalį faršo ir pakepintų daržovių. Tuomet užpilkite dar 1/3 tešlos ir sudėkite likusią mėsą ir daržoves. Užpilkite viską likusiu trečdaliu tešlos.
Kepkite 40-50 minučių 180° C orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-02-01 12:54