Mėsos apkepas

Mėsos apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Jogurtas, natūralus, 500 mililitrų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kepimo milteliai, 7 gramai
  • Druska
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė 250 ml, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus ir morkas pakepinkite keptuvėje 3 minutes, kol suminkštės.

Jogurtą išplakite su kiaušiniais, druska ir kepimo milteliais. Suberkite miltus ir maišykite tol, kol neliks tešloje gumulėlių.

1/3 tešlos masės supilkite į kepimo indą. Ant viršaus sudėkite dalį faršo ir pakepintų daržovių. Tuomet užpilkite dar 1/3 tešlos ir sudėkite likusią mėsą ir daržoves. Užpilkite viską likusiu trečdaliu tešlos.

Kepkite 40-50 minučių 180° C orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Janė
2012-02-01 12:54
labai skanu gaminsiu dar