Mėsos apkepėlė

Mėsos apkepėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 0.5 vieneto
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Morkos, 1 vienetas
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Mėsa, malta, 150 gramų
  • Druska
  • Kvapieji pipirai
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai