Mėsos - bulvių apkepas
![Mėsos - bulvių apkepas Mėsos - bulvių apkepas](https://m.receptai.lt/uploads/modules/recipes/thumb575x350/4326.jpg)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
?
- Mėsa, 400 gramų
- Svogūnai, 4 vienetai
- Bulvės, 4 vienetai
- Majonezas, 200 gramų
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
! Produktų kiekis šiame recepte priklauso nuo kepimo indo dydžio - atitaikykite pagal save !
Mėsą supjaustyti 1-1.5 cm storio gabalais ir apkepti iš kiekvienos pusės po 1 min.
Sudėti apkeptą mėsą į keptuvo dugną (dugnas turėtų būti pilnai uždengtas!).
Tada suformuoti sluoksnį iš pusžiedžiais supjaustytų svogūnų.
Trečiasis sluoksnis - burokine trintuve sutarkuotos bulvės.
Užpilti viską majonezu ir (negailint!) užbarstyti tarkuotu sūriu.
Kepti orkaitėje apie 30-40 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-21 12:36