Mėsos - bulvių apkepas

Mėsos - bulvių apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, 400 gramų
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Majonezas, 200 gramų
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

! Produktų kiekis šiame recepte priklauso nuo kepimo indo dydžio - atitaikykite pagal save !
Mėsą supjaustyti 1-1.5 cm storio gabalais ir apkepti iš kiekvienos pusės po 1 min.
Sudėti apkeptą mėsą į keptuvo dugną (dugnas turėtų būti pilnai uždengtas!).
Tada suformuoti sluoksnį iš pusžiedžiais supjaustytų svogūnų.
Trečiasis sluoksnis - burokine trintuve sutarkuotos bulvės.
Užpilti viską majonezu ir (negailint!) užbarstyti tarkuotu sūriu.
Kepti orkaitėje apie 30-40 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2010-11-21 12:36
Tikiuos, kad bus skanus