Mėsos duona

Mėsos duona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 500 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Duona, juoda, 2 riekės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Sūris, kietasis, 100 gramų
  • Krapai
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Duoną užmirkti piene. Svogūnus bei morkas supjaustyti dideliais kubeliais. Krapus susmulkinti.

  2. Sumalti mėsą, svogūnus, morkas, krapus bei duoną. Į faršą pridėti kiaušinį, druską, pipirus. Pamaišyti.

  3. Formą sutepti sviestu ir pabarstyti džiūvesėliais. Faršą įdėti į formą. Kepti 200 laipsniu įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

  4. Ištraukti, pabarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti 10 minučių. Leisti atvėsti.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai