Mėsos ir kaulų sultinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 6 stiklinės
- Mėsa, su kaulais, 600 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Petražolės
- Krapai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val. Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-07 13:53