Mėsos ir kaulų sultinys

Mėsos ir kaulų sultinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 6 stiklinės
  • Mėsa, su kaulais, 600 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Krapai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val. Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
deividas
2010-09-07 13:53
pats skaniausias ir pats geriausias is geriausiuju