Mėsos kepsnys su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 600 gramų
- Grybai, švieži, 300 gramų
- Grietinėlė, 35%, 2 stiklinės
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, kepsnių, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Majonezas, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kiaulienos gabaliuką aptepti majonezo - prieskonių kepsniams mišinių ir marinuoti pora valandų. Grybus nuplauti, supjaustyti ir apkepti keptuvėje, įkaitintame aliejuje. Tada sudėti apkepti ir pjaustytus svogūnus. Grybus pagardinti druska, pipirais. Į gilią kepimo skardą padėti išmarinuotą mėsos gabaliuką ir supilti (į tą pačią skardą) keptuvės turinį. Viską kepti apie 30 minučių 180 °C temperatūroje. Tada ant grybų supilti grietinėlę ir dar troškinti apie pusvalandį. Iškepus, pjaustyti mėsą griežinėliais ir patiekti su troškintais grybais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai