Mėsos kepsnys su grybais

Mėsos kepsnys su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 600 gramų
  • Grybai, švieži, 300 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 2 stiklinės
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, kepsnių, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Majonezas, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos gabaliuką aptepti majonezo - prieskonių kepsniams mišinių ir marinuoti pora valandų. Grybus nuplauti, supjaustyti ir apkepti keptuvėje, įkaitintame aliejuje. Tada sudėti apkepti ir pjaustytus svogūnus. Grybus pagardinti druska, pipirais. Į gilią kepimo skardą padėti išmarinuotą mėsos gabaliuką ir supilti (į tą pačią skardą) keptuvės turinį. Viską kepti apie 30 minučių 180 °C temperatūroje. Tada ant grybų supilti grietinėlę ir dar troškinti apie pusvalandį. Iškepus, pjaustyti mėsą griežinėliais ir patiekti su troškintais grybais.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai