Mėsos kukulaičių ir mikučių sriuba

Mėsos kukulaičių ir mikučių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas, 200 gramų
  • Jautienos faršas, 200 gramų
  • Vanduo, 150 mililitrų
  • Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
  • Svogūnai, smulkintas, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Krakmolas, 30 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Sultinys, kubeliais, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Danijos virtuvė

Tešlai:
280 g miltų
2 kiaušinio tryniai
2 kiaušiniai
20 g krakmolo
5 g druskos
2 šaukštai vandens
50 g rapsų aliejaus

Gaminimas:
Mėsos kukuliams skirtus produktus sumaišome ir mažu šaukštu suformuojame rutuliukus.
Mikučių tešlos paruošimas: kiaušinius išplakame su aliejum ir druska, supilame vandenį, suberiame krakmolą ir miltus, išminkome tešlą. Iš tešlos formuojame rutuliukus. Į verdantį dedame sultinį, įberiame smulkintasi morkas,užviriname. Sudedame į sriubą tešlos ir mėsos rutuliukus ir dar paverdame apie 10 min. Sriubą pagardiname druska bei prieskoniais. Patiekiame su grietine.

» Rašyti komentarą
» Komentarai