Mėsos kukulaičių ir mikučių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 200 gramų
- Jautienos faršas, 200 gramų
- Vanduo, 150 mililitrų
- Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
- Svogūnai, smulkintas, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Krakmolas, 30 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai
- Morkos, 2 vienetai
- Sultinys, kubeliais, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Danijos virtuvė
Tešlai:
280 g miltų
2 kiaušinio tryniai
2 kiaušiniai
20 g krakmolo
5 g druskos
2 šaukštai vandens
50 g rapsų aliejaus
Gaminimas:
Mėsos kukuliams skirtus produktus sumaišome ir mažu šaukštu suformuojame rutuliukus.
Mikučių tešlos paruošimas: kiaušinius išplakame su aliejum ir druska, supilame vandenį, suberiame krakmolą ir miltus, išminkome tešlą. Iš tešlos formuojame rutuliukus. Į verdantį dedame sultinį, įberiame smulkintasi morkas,užviriname. Sudedame į sriubą tešlos ir mėsos rutuliukus ir dar paverdame apie 10 min. Sriubą pagardiname druska bei prieskoniais. Patiekiame su grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai