Mėsos kukuliai baltame padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, malta, 800 gramų
- Česnakas, 2 skiltelės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, i malti, 1 stiklinė
- Pienas, 100 mililitrų
- Druska, 5 gramai
- Sviestas, 80 gramų
- Miltai, 50 gramų
- Pienas, 180 mililitrų
- Sultinys, 600 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Česnaką susmulkinkite, tada sumaišykite visus produktus kukuliams.
Nulipdykite iš faršo nedidelius kukulius, sudėkite į kepimo indą, uždenkite foliją ir kepkite 220°C temp. orkaitėje 15 – 20 min.
Padažui pakaitinkite sviestą keptuvėje, suberkite miltus, maišydami 2 – 3 min. pakepkite (miltai neturi paruduoti). Po truputį supilkite pieną, tada – pašildytą sultinį. Įberkite druskos ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (turėtų būti grietinės konsistencijos).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-03-01 16:03
50g miltų tai kiek čia šaukštų būtų?
2017-01-13 17:37
Skaniai atrodo ☺
2015-11-21 15:04
Baltame padaže
2017-12-11 17:41