Mėsos kukuliai baltame padaže

Mėsos kukuliai baltame padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, malta, 800 gramų
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai, i malti, 1 stiklinė
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Druska, 5 gramai
Padažui:
  • Sviestas, 80 gramų
  • Miltai, 50 gramų
  • Pienas, 180 mililitrų
  • Sultinys, 600 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnaką susmulkinkite, tada sumaišykite visus produktus kukuliams.

  2. Nulipdykite iš faršo nedidelius kukulius, sudėkite į kepimo indą, uždenkite foliją ir kepkite 220°C temp. orkaitėje 15 – 20 min.

  3. Padažui pakaitinkite sviestą keptuvėje, suberkite miltus, maišydami 2 – 3 min. pakepkite (miltai neturi paruduoti). Po truputį supilkite pieną, tada – pašildytą sultinį. Įberkite druskos ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (turėtų būti grietinės konsistencijos).

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Svetlana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
lina
2017-12-11 17:41
50gr,butu 2 valgomi saukstai miltu
Airis
2017-03-01 16:03
50g miltų tai kiek čia šaukštų būtų?
Marija
2017-01-13 17:37
Skaniai atrodo ☺
[email protected]
2015-11-21 15:04
Baltame padaže