Mėsos kukuliai grietinėlės padaže

Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, malta, 700 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Grietinėlė, 35%, 200 gramų
  • Druska
  • Džiūvėsėliai, 70 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, ar aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Prieskoniai
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišome faršą su smulkintu svogūnu, džiūvėsiais ir kiaušiniu. Į faršą beriame truputį druskos ir pipirų. Rankomis išminkome ir formuojame nedidelius kukulius.

  2. Užverdame puode vandenį ir pasūdome. Sudedame mėsos kukulius, kurios verdame apie 10 minučių.

  3. Įkaitiname gilią keptuvę ir išlydome sviestą ir sudedame smulkintą česnaką, kurį kepame apie 1 minutę. Į keptuvę suberiame miltus ir pakepame dar vieną minutę. Užpilame miltus grietinėle, beriame truputį druskos ir išmaišome. Padažą kaitiname ant silpniausios ugnies. Pradėjus kilti burbuliukams į padažą sudedame išvirtus mėsos kukulius ir troškiname padaže apie 5 minutes.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
laima
2017-02-10 18:11
Laba diena jusu receptas neisbaigtas ar pati bandrei parariti pallei sita recepta sita padaza pavadinciau ne padazu o kose...
Ignas
2016-08-26 11:19
kai pabusi ant vandens 15 d tai numesi 30
arnas
2014-12-21 17:39
Kukuliai tai kaip kukuliai bet su tuo padazu supyliau gretinele tai kaip sutrauke gavosi ne padazas o blynas