Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, malta, 700 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
- Druska
- Džiūvėsėliai, 70 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, ar aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakas, 4 skiltelės
- Prieskoniai
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Dubenyje sumaišome faršą su smulkintu svogūnu, džiūvėsiais ir kiaušiniu. Į faršą beriame truputį druskos ir pipirų. Rankomis išminkome ir formuojame nedidelius kukulius.
Užverdame puode vandenį ir pasūdome. Sudedame mėsos kukulius, kurios verdame apie 10 minučių.
Įkaitiname gilią keptuvę ir išlydome sviestą ir sudedame smulkintą česnaką, kurį kepame apie 1 minutę. Į keptuvę suberiame miltus ir pakepame dar vieną minutę. Užpilame miltus grietinėle, beriame truputį druskos ir išmaišome. Padažą kaitiname ant silpniausios ugnies. Pradėjus kilti burbuliukams į padažą sudedame išvirtus mėsos kukulius ir troškiname padaže apie 5 minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-26 11:19
kai pabusi ant vandens 15 d tai numesi 30
2014-12-21 17:39
Kukuliai tai kaip kukuliai bet su tuo padazu supyliau gretinele tai kaip sutrauke gavosi ne padazas o blynas
2017-02-10 18:11