Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru

Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, malta, maišyta, 500 gramų
  • Akmens druska, malunėlyje, 1 arbatinis šaukštelis
  • Mėta, šviežios, 1 pundelis
  • Aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
  • Mocarela sūris, rutuliukai (po 15 g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais, 1 pakelis
  • Sultinys, vištienos, 100 mililitrų
  • Pomidorai, trinti, 500 gramų
  • Džiovintas raudonėlis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakas, smulkinti, 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas.

  2. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C temperatūros.

  3. Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.

    Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vytofilas
2014-05-12 14:25
lebai skany mesą