Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, malta, maišyta, 500 gramų
- Akmens druska, malunėlyje, 1 arbatinis šaukštelis
- Mėta, šviežios, 1 pundelis
- Aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
- Mocarela sūris, rutuliukai (po 15 g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais, 1 pakelis
- Sultinys, vištienos, 100 mililitrų
- Pomidorai, trinti, 500 gramų
- Džiovintas raudonėlis, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakas, smulkinti, 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas.
Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C temperatūros.
Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.
Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-05-12 14:25