Mėsos kukuliai su padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Lauro lapai, lapai, 3 vienetai
- Pienas, 300 mililitrų
- Kiaulienos faršas, tinka ir kalakutienos, jautienos ir t.t., 0.5 kilogramo
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Vanduo, 400 mililitrų
- Pomidorų sultys, 80 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Mėsos faršą sumaišiau su kiaušiniu, susmulkintu svogūnu, druska.
Suformavau vidutinio dydžio mėsos kukulius.
Vandenį su lauro lapais, druska ir pomidorų sultimis užvirinau. Sudėjau mėsos kukulius, ugnį primažinau iki vidutinės ir viriau apie 15-20 min.
Po to pieną sumaišiau su miltais ir užpyliau ant mėsos kukulių.
Viriau dar 5 min.
Prie mėsos kukulių tinka ryžiai, bulvės, makaronai ir daržovės.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-02 17:16
Man rodos, kad pavirus 15 min. mėsa dar bus žalia.
2016-02-15 19:31
Labai skanu
2015-11-25 19:38
atrodo skaniai reiks pamegint
2015-11-01 20:54
Dariau,pavyko puikiai! Tik i mesyte dar dejau pakepinto svoguniuko su morkyte
2016-12-13 02:21