Mėsos kukuliai su padažu

Mėsos kukuliai su padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Lauro lapai, lapai, 3 vienetai
  • Pienas, 300 mililitrų
  • Kiaulienos faršas, tinka ir kalakutienos, jautienos ir t.t., 0.5 kilogramo
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Vanduo, 400 mililitrų
  • Pomidorų sultys, 80 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Mėsos faršą sumaišiau su kiaušiniu, susmulkintu svogūnu, druska.
Suformavau vidutinio dydžio mėsos kukulius.
Vandenį su lauro lapais, druska ir pomidorų sultimis užvirinau. Sudėjau mėsos kukulius, ugnį primažinau iki vidutinės ir viriau apie 15-20 min.
Po to pieną sumaišiau su miltais ir užpyliau ant mėsos kukulių.
Viriau dar 5 min.
Prie mėsos kukulių tinka ryžiai, bulvės, makaronai ir daržovės.
Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
savas
2016-12-13 02:21
Dekoju už receptuką, labai,labai skanu
Eglė
2016-09-02 17:16
Man rodos, kad pavirus 15 min. mėsa dar bus žalia.
Mantas
2016-02-15 19:31
Labai skanu
vanda
2015-11-25 19:38
atrodo skaniai reiks pamegint



Raimux
2015-11-01 20:54
Dariau,pavyko puikiai! Tik i mesyte dar dejau pakepinto svoguniuko su morkyte