Mėsos paplotėlis

Mėsos paplotėlis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žalumynai, 1 sauja
  • Aliejus
  • Druska, įdarui
  • Pienas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 100 gramų
  • Juodieji pipirai, malti
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčios, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, įdarui
Gaminimo instrukcija:

Aš naudojau kiaulienos faršą, bet tinka ir kalakutiena, jautiena ir t.t.
Kiaušinius išplakiau su druska ir pipirais. Įpyliau pieno, sudėjau mėsą ir išmaišiau.
Gautą mėsos masę supyliau į ketuvę. Paskirsčiau kaip kepčiau lietinius blynus; mėsos masė turi uždengti keptuvės dugną.
Apkepinau iš abiejų pusių. Mėsos kepimas keptuvėje užtruko apie 5-10 min.
Agurką supjausčiau, sumaišiau su susmulkintais žalumynais ir prieskoniais. Įdarą išmaišiau su grietine ir garstyčiomis.
Ant iškepusio mėsos papločio sudėjau įdarą ir „mėsos blyną“ sulenkiau per pusę.
Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai