Mėsos paplotėlis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žalumynai, 1 sauja
- Aliejus
- Druska, įdarui
- Pienas, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kiaulienos faršas, 100 gramų
- Juodieji pipirai, malti
- Agurkai, 1 vienetas
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Garstyčios, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, įdarui
Gaminimo instrukcija:
Aš naudojau kiaulienos faršą, bet tinka ir kalakutiena, jautiena ir t.t.
Kiaušinius išplakiau su druska ir pipirais. Įpyliau pieno, sudėjau mėsą ir išmaišiau.
Gautą mėsos masę supyliau į ketuvę. Paskirsčiau kaip kepčiau lietinius blynus; mėsos masė turi uždengti keptuvės dugną.
Apkepinau iš abiejų pusių. Mėsos kepimas keptuvėje užtruko apie 5-10 min.
Agurką supjausčiau, sumaišiau su susmulkintais žalumynais ir prieskoniais. Įdarą išmaišiau su grietine ir garstyčiomis.
Ant iškepusio mėsos papločio sudėjau įdarą ir „mėsos blyną“ sulenkiau per pusę.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai