Mėsos pynutės

Mėsos pynutės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos sprandinė, 1 kilogramas
  • Kiaulienos šoninė, 6 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
  • Česnakas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sprandinę supjauistyti ilgomis plonomis juostomis ir įtrinti česnaku, pipirais, druska. Palikti marinuotis.

  2. Tada iš trijų sprandinės juostų supinti pynutę (prie vienos juostelės pridėti šoninės juostelę).

  3. Sutvirtinti pynes dantų krapštukais ir kepti įkaitintame aliejuje, keptuvėje apie 25 min.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai