Mėsos pyragas

Mėsos pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kepenėlės, jautienos, 1 kilogramas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Prieskoniai, pvz. čiobrelis, raudonėlis, pipirai
  • Ryžiai, virti (nebūtina), 1 stiklinė
Kepimui:
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsmale sumalkite kepenėles ir svogūnus. Morkas sutarkuokite. Įmuškite kiaušinius, sudėkite kepimo miltelius, miltus, pagardinkite druska, prieskoniais ir rankomis išmaišykite masę.

  2. Masę sudėkite į riebalais pateptą formą ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 1 - 1, 5 valandos.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Asta
» Rašyti komentarą
» Komentarai