Mėsos troškinys aluje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 800 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorai, 2 vienetai
- Česnakas, 1 skiltelė
- Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Pipirai, ankštiniai, 1 vienetas
- Bulvės, 700 gramų
- Druska
- Alus, šviesus, 3 stiklinės
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Pipirai, raudonieji
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
susmulkintus svogūnus pakepinkite aliejuje, juos paskaninkite raudonais pipirais, įpilkite vandens ir užvirkite. Mėsą supjaustykite kubeliais ir suberkite į svogūnus. Keptuvę pridenkite, mėsą troškinkite ant silpnos ugnies, jei reikės dapilkite truputėlį vandens. Jai suminkštėjus suberkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus ir ankštpipirį , kubeliais supjaustytas bulves. Supilkite alų ir troškinkite kol visi produktai bus minkšti . Paskaninkite druska, pipirais, česnakais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai