Mėsos troškinys aluje

Mėsos troškinys aluje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 800 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
  • Pipirai, ankštiniai, 1 vienetas
  • Bulvės, 700 gramų
  • Druska
  • Alus, šviesus, 3 stiklinės
  • Vanduo, 0.5 stiklinės
  • Pipirai, raudonieji
Gaminimo instrukcija:

susmulkintus svogūnus pakepinkite aliejuje, juos paskaninkite raudonais pipirais, įpilkite vandens ir užvirkite. Mėsą supjaustykite kubeliais ir suberkite į svogūnus. Keptuvę pridenkite, mėsą troškinkite ant silpnos ugnies, jei reikės dapilkite truputėlį vandens. Jai suminkštėjus suberkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus ir ankštpipirį , kubeliais supjaustytas bulves. Supilkite alų ir troškinkite kol visi produktai bus minkšti . Paskaninkite druska, pipirais, česnakais.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai