Mėsos troškinys laivelyje

Mėsos troškinys laivelyje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, nugarinė, 500 gramų
  • Pupelės, konservuotos, 2 skardinės
  • Pomidorai, savo sultyse, 1 skardinė
  • Sūris, tarkuotas, 50 gramų
  • Aitrioji paprika, džiovintas, 2 vienetai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Salotos, iceberg, 4 lapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustyti nedideliai gabaliukais. Apkepinti ant dideles ugnies. Gardinti druska, pipirais.

  2. Sumažinti ugnį ir pridėti vieną skardinę pupelių. Troškinti apie 30 minučių.
    Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
    Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.

  3. Tiekti ant Icebergo lapo (laivelio), apibarstant sūriu su daržovių salotomis.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai