Mėtiniai saldainiukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, miltai, 450 gramų
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, baltymas, 1 vienetas
- Likeris, mėtų, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Papildomai reiks:
žalių maistdažių
cukraus miltų apdalai
Dubenin supilti cukraus miltus, citrinų sultis, baltymą, likerį ir standžiai suplakti. Plakinį padalinti perpus Į vieną pusę įmaišyti keletą lašų žalių maistdažių.
Pjausymo lentą ir abu plakinius sodriai abiberti cukraus miltais. Gerai suminkyti ir iškočioti maždaug 1 cm storio plokštainius. Supjausyti norimo dydžio bei pavidalo gabalėliais arba net sukočioti rutuliukais.
Parą palaikyti vėsiai. Paskui laikyti sandariose dėžutėse, geriau suvynotus į drėgmėi nelaidžius popierėlius. Itin sausoje, vėsioje ir tamsoje vietoje šiuos saldainiukus galima laikyti apie mėnesį!
Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-10-03 18:49
k: kaip skanu paragaukit
2011-05-11 19:23