Mėtiniai varškėčiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Varškė, 300 gramų
- Mėta, smulkinti lapeliai, 3 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite visus produktus – tik be miltų. Tada įmaišykite 3-4 šaukštus miltų.
Imti tešlą šaukštu, apibarstyti miltais ir rankomis suformuoti varškėtį.
Kepti aliejuje ant silpnos ugnies.
Patiekite su pagardinta cukrumi grietine, papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais.
Labai malonus mėtų aromatas ir ypatingas varškėčių skonis.
Skanaus! :)
Receptas iš žurnalo „Moters savaitgalio virtuvė“ (2011 m. kovas Nr. 3 (84)) su mano pakeitimais ir papildymais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-11 20:20