Mielinė bulka su razinomis

Mielinė bulka su razinomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mielės, 50 gramų
  • Pienas, šiltas, 2.5 stiklinės
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Druska
  • Margarinas, 6 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 750 gramų
  • Razinos
Gaminimo instrukcija:

Mieles ištirpiname su šaukšteliu cukraus ir 0,5 stiklinės šilto pieno ir paliekame pastovėti.

Vieną kiaušinį išplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi.

Trečdalį miltų sumaišome su lydytu margarinu ir druska, išmaišome, sudedame mieles ir vėl išmaišome. Paliekame pakilti.

Kai tešla padvigubėja suberiame antrą trečdalį miltų, įpilame išplaktą kiaušinį, išminkome. Supilame likusį pieną ir likusius miltus, minkome tešlą. Galiausiai suberiame razinas, vėl išminkome ir paliekame šiltoje vietoje pakilti.

Tešlą padaliname į tris dalis, iškočiojame ir supiname kasą, dedame į skardą, dar paliekame pakilti.

Aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 45 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Danguolė
2021-08-01 16:33
Neatitinka produktų kiekiai,pieno per daug,miltų per mažai.
Ruošimo eiga kažkokia apsunkinta.
rasa
2016-12-01 10:02
o vietoj margarino sviestas netiktu?
ausrA
2016-01-25 11:02
Nuo kada margarinas matuojamas saukstais ir is vis be rysio surasyta darbo eiga bei produktu kiekis
Darius
2015-12-29 15:47
Nesupratau kiek pieno ml galma pasakyt
Viligaila
2015-04-05 20:59
Trūksta saldumo stipriai, viskas kitas gerai.