Mielinė širdelė
Skanaus
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 200 mililitrų
- Miltai, 6 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sviestas, 20 gramų
- Sausos mielės, 5 gramai
- Aliejus
- aviečių uogienė, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Kiaušinius išplaku su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Į kiaušinių masę pilu pieną, dedu grietinę, sijoju miltus sumaišytus su sausomis mielėmis, pridedu minkšto sviesto. Tešlą gerai išmaišau, tešla gana tiršta, jei reikia pridedu miltų, palieku šiltai, kad pakiltų apie 1 valandą.
Kepu su trupučiu aliejaus, ant nedidelės ugnies. Skanauju su uogiene.
» Rašyti komentarą
» Komentarai