Mielinės bandelės su kokoso įdaru

Mielinės bandelės su kokoso įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 800 gramų
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Mielės, 25 gramai
  • Grietinėlė, 35%, 500 gramų
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
  • Vanilinis cukrus, pakelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Įdarui:
1 kokosas
1 žiupsnelis citrinos žievelės
1 valgomasis šaukštas medaus

Pabarstymui:
2 valgomieji šaukštai perlinio cukraus

Aptepimui:
1 kiaušinio baltymas


Į dubenį supilti miltus, viduje padaryti duobutę. Į ją supilti nešaltą grietinėlę, kurioje išplaktas vienas visas kiaušinis ir kito trynys, ištirpintos mielės, vanilinis cukrus ir cukrus. Masę pamaišyti su miltais iš duobės kraštų ir dubenį padėti šiltai.

Kai matosi, kad jau pakilo, reikia minkyti rankomis. Įpilti 3 šaukštus aliejaus ir masę išmaišyti su visais miltais. Jei limpa prie rankų, vadinasi trūksta miltų. Palaukti, kol pakils antrą kartą.

Stalą patepti aliejumi ir iškočioti tešlą. Ją supjaustyti keturkampiais. Ant kiekvieno keturkampio dėti po šaukštą įdaro, pagaminto iš tarkuoto kokoso, medaus, citrinos žievelių. Suformuoti trikampę bandelę. Suklijuoti 2 jo kampus - gausis lapelis. Aptepti kiaušinio baltymu, pabarstyti perliniu cukrumi ir kepti apie 30 min orkaitėje.

» Rašyti komentarą