Mielinės tešlos pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, malta, 500 gramų
- Žalumynai, 1 gūželė
- Sūris, 200 gramų
- Kvietiniai miltai, 450 gramų
- Vanduo, 230 gramų
- Sausos mielės, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Augalinis aliejus, 50 mililitrų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Mielius sujungti su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkyti tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.
Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalūminais.
Iškočiokite tešlą, įdėti įdaro ant jo ir susukti. Sudėti vyniotinį ant kepimo skardos padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30-40 minučių.
Ištepkite viliotinio viršų kiaušiniais sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių 40-45 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai