Mielinės tešlos pyragas

Mielinės tešlos pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Mėsa, malta, 500 gramų
  • Žalumynai, 1 gūželė
  • Sūris, 200 gramų
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai, 450 gramų
  • Vanduo, 230 gramų
  • Sausos mielės, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Augalinis aliejus, 50 mililitrų
Aptepimui:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pienas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mielius sujungti su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkyti tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.

  2. Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalūminais.

  3. Iškočiokite tešlą, įdėti įdaro ant jo ir susukti. Sudėti vyniotinį ant kepimo skardos padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30-40 minučių.

  4. Ištepkite viliotinio viršų kiaušiniais sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių 40-45 minučių.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai