Mieliniai blynai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska, 0.5 valgomojo šaukšto
- Sviestas, 40 gramų
- Pienas, 0.5 litro
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Mielės, 15 gramų
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Truputį pakaitiname pieną. Jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais. Užmaišyta tešla palaikoma šiltai. Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus. Viskas gerai sumaišoma. Tešla dar kartą turi pakilti. Prieš kepant į tešlą sudedami smarkiai išplakti baltymai. Blynai kepami gerai įkaitintoje, aliejumi išteptoje keptuvėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-07 01:46
nem nem eisiu kept
2011-03-06 18:19
skanu
2011-03-03 08:17
Vat matot apacioje manes mergina jau ragavo su siuo padazu
2011-03-03 08:16
Labai geras receptas, ir pateikiamas labai skaniai tik su gryna Lietuviska Sperma
2011-03-08 18:56