Mieliniai blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mielės, 15 gramų
- Aliejus
- Sviestas, 40 gramų
- Druska, 0.5 valgomojo šaukšto
- Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Pienas, 0.5 litro
- Kiaušiniai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Truputį pakaitinama 250 g pieno, jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais. Užmaišyta tešla palaikoma šiltai. Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus. Viskas gerai sumaišoma. Tešla dar kartą turi pakilti. Prieš kepant į tešlą sudedami smarkiai išplakti baltymai. Blynai kepami gerai įkaitintoje, aliejumi išteptoje keptuvėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-07 13:32
arselis: na bandau maisyt
2012-02-28 19:48