Mieliniai sklindžiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 1 stiklinė
- Mielės, 15 gramų
- Druska
- Bandelės, mirkyta piene, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), kepimui
Gaminimo instrukcija:
Mieles atskiesti šaukštu pieno ir pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje.
Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, nusunkti sultis.
Užpilti verdančiu pienu, įmesti trynius, mieles, išspaustą pamirkytą piene bandelę, įberti druskos ir gerai išmaišyti.
Pridengti rankšluostėliu ir pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje.
Baltymus standžiai išplakti, sumaišyti su bulvėmis, kruopščiai išmaišyti.
Keptuvėje pašildyti taukus, bulvių masę dėti šaukštu ir iš abiejų pusių kepti, kol įgaus aukso spalvą.
Patiekti su grietine arba padažais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai