Mielinis kringelis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, SPELTA, 300 gramų
- Sausos mielės, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pienas, 125 mililitrai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Sviestas, 50 gramų
- Cinamonas, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Mieles sumaišyti su 1 v.š. cukraus, ir 2 v.š. šilto pieno. Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti į dubenį, mieles supilti į vidurį, mušti kiaušinį, pilti pieną ir maišyti.
Supilti aliejų.
Minkyti, kol tešla nelips prie rankų.
Uždengti ir leisti pakilti.Kai tešla pakyla, reikia iškočioti stačiakampį.
Minkštą sviestą sumaišyti su 4 v.š. cukraus ir cinamono.
Šiuo įdarų aptepti tešlą.
Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-03-09 14:45
skanus ir labai grazus!! aciu uz recepta
2017-05-01 09:31