Mielinis kringelis

Mielinis kringelis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, SPELTA, 300 gramų
  • Sausos mielės, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pienas, 125 mililitrai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Įdarui:
  • Sviestas, 50 gramų
  • Cinamonas, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles sumaišyti su 1 v.š. cukraus, ir 2 v.š. šilto pieno. Palaukti kol suputos.
    Miltus persijoti į dubenį, mieles supilti į vidurį, mušti kiaušinį, pilti pieną ir maišyti.
    Supilti aliejų.
    Minkyti, kol tešla nelips prie rankų.
    Uždengti ir leisti pakilti.

  2. Kai tešla pakyla, reikia iškočioti stačiakampį.

  3. Minkštą sviestą sumaišyti su 4 v.š. cukraus ir cinamono.
    Šiuo įdarų aptepti tešlą.
    Tešlą susukti ir perpjauti išilgai.
    Susukti ir kepti apie 30 - 35 minutes, kol viršus ir apačia taps auksinės spalvos.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
guoda
2017-05-01 09:31
labai skanus ir nesudetingas
Petras
2016-03-09 14:45
skanus ir labai grazus!! aciu uz recepta