Migdolinė tarta

Migdolinė tarta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tartaletė, 1 vienetas
  • Sūris, Filadelfijos, 100 gramų
  • Cukrus, 60 gramų
  • Želatina, 15 gramų
  • Migdolai, (pasta), 50 gramų
  • Braškės, 350 gramų
  • Romas, šviesus, 30 mililitrų
  • Grietinėlė, 35%, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Grietinėle užpilti želatiną ir palikti išbrinkti 10 -15 min. Tada kaitinti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kad ištirptų granulės. Filadelfijos sūrį sumaišyti su cukrumi, migdolų pasta, romu. Tada supilti atvėsusią grietinėlę ir gerai išplakti. Į biskvitinę tartą sudėti paruoštą kremą, ant viršaus sudėti braškes. Padėti tartą į šaldytuvą maždaug valandai laiko.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Migle
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Viktorija
2015-07-16 10:27
Labai svelnus ir neapsakomai skanus, o svarbiausia nesudetingas!