Migdolinė tarta
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tartaletė, 1 vienetas
- Sūris, Filadelfijos, 100 gramų
- Cukrus, 60 gramų
- Želatina, 15 gramų
- Migdolai, (pasta), 50 gramų
- Braškės, 350 gramų
- Romas, šviesus, 30 mililitrų
- Grietinėlė, 35%, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Grietinėle užpilti želatiną ir palikti išbrinkti 10 -15 min. Tada kaitinti ant nedidelės ugnies ir nuolat maišyti, kad ištirptų granulės. Filadelfijos sūrį sumaišyti su cukrumi, migdolų pasta, romu. Tada supilti atvėsusią grietinėlę ir gerai išplakti. Į biskvitinę tartą sudėti paruoštą kremą, ant viršaus sudėti braškes. Padėti tartą į šaldytuvą maždaug valandai laiko.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-07-16 10:27