Migdolinės bandelės

Migdolinės bandelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mielės, sausos, 2.25 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 120 gramų
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Grietinėlė, 35%, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kardamonas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Įdarui:
2 šaukštai sviesto
3 šaukštai cukraus
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono

Apibarstymui:
migdolų drožlių


Ištirpinkite sviestą, įpilkite pieno ir grietinėlės. Sumaišykite cukrų, druską, mieles, kardamoną ir miltus. Sumaišykite skystus ir sausus ingredientus tarpusavyje ir minkykite tešlą. Apdenkite folija ir leiskite pastovėti vieną valandą.

Tešlą iškočiokite į stačiakampį. Ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir teptuku aptepkite tešlą, tada pabarstykite cinamono ir cukraus. Susukite tešlą į ritinį ir supjaustykite į gabaliukus. Sudėkite bandeles ant kepimo skardos ir aptepkite su likusius sviestu, pabarstykite migdolų drožlėmis. Leiskite pakilti 30-60 minučių.

Kepkite 20-25 minučių 200 ° C temperatūroje.

» Rašyti komentarą