Migdoliniai krepšeliai su punšo kremu

Migdoliniai krepšeliai su punšo kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Migdolai, malti, 50 gramų
  • Imbieras, Santa Maria, maltas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 250 mililitrų
  • Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
  • Cukrus, 75 mililitrai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 35% riebumo, kremui, 200 mililitrų
  • Punšas, kremui, 2 valgomieji šaukštai
  • Bruknės, papuošimui
Gaminimo instrukcija:

Cukrų ir sviestą sumaišykite. Įmaišykite kiaušinio trynį. Supilkite miltus, imbierą ir migdolus bei gerai išmaišykite. Tešlą palikite pastovėti šaldytuve apie valandą.

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Patepkite riebalais kepimo formeles. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis. Sudėję po vieną į kepimo formeles ir kepkite orkaitėje apie 8 minutes. Palikite atvėsti.

Ant migdolinių krepšelių dėkite plakto punšo kremo ir papuoškite bruknėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai