Migdoliniai krepšeliai su punšo kremu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Migdolai, malti, 50 gramų
- Imbieras, Santa Maria, maltas, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 250 mililitrų
- Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
- Cukrus, 75 mililitrai
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinėlė, 35%, 35% riebumo, kremui, 200 mililitrų
- Punšas, kremui, 2 valgomieji šaukštai
- Bruknės, papuošimui
Gaminimo instrukcija:
Cukrų ir sviestą sumaišykite. Įmaišykite kiaušinio trynį. Supilkite miltus, imbierą ir migdolus bei gerai išmaišykite. Tešlą palikite pastovėti šaldytuve apie valandą.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Patepkite riebalais kepimo formeles. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis. Sudėję po vieną į kepimo formeles ir kepkite orkaitėje apie 8 minutes. Palikite atvėsti.
Ant migdolinių krepšelių dėkite plakto punšo kremo ir papuoškite bruknėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai