Migdoliniai sausainiai

Migdoliniai sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 125 gramai
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
  • Sviestas, 75 gramai
  • Cukrus, 75 gramai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Romas, ekstraktas, 2 lašai
  • Juodasis šokoladas, 30 gramų
  • Migdolai, drožlės, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 30 minučių šaldytuve. Iš tešlos formuokite 1,5 cm dydžio rutuliukus ir dėkite į kepimo skardą. Ant jų dėkite migdolų drožles. Kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dainora
2015-12-22 18:09
Kaip suprasti - "Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius",