Migdoliniai sausainiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 125 gramai
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Sviestas, 75 gramai
- Cukrus, 75 gramai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Romas, ekstraktas, 2 lašai
- Juodasis šokoladas, 30 gramų
- Migdolai, drožlės, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 30 minučių šaldytuve. Iš tešlos formuokite 1,5 cm dydžio rutuliukus ir dėkite į kepimo skardą. Ant jų dėkite migdolų drožles. Kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-22 18:09